http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/533_full.jpg http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/526_full.jpg http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/529_full.jpg http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/531_full.jpg http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/535_full.jpg http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/534_full.jpg http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/527_full.jpg http://www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep/moduly/galeria/UserFiles/36/528_full.jpg
{C}{C}{C} {C}{C}{C}

Recenzje sklepu
 



Dodaj recenzje
Autor recenzji E-mail recenzji Ocena recenzji

1. super sprzęt idealny do czyszczenia
AS, 2009-10-29,
*****
2. Zamówiłem lampę błyskową Canon 580 EX II w poniedziałek 2.11.2009. Przesyłkę otrzymałem na drugi dzień o godz 12.30. Rewelacja. Wszystko zgodnie z logiką i ogólnie przyjętymi zasadami. Gorąco polecam wszystkim ten sklep.
robert_b42@o2.pl, 2009-11-03,
*****
3. Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim.
Kamil, 2009-12-16,
*****
4. Przelew zrealizowałam w poniedziałek późnym wieczorem, kurier dostarczył aparat w środę po południu. Nic dodać, nic ująć :-) Aparat był oczywiście z obiecanym futerałem.
Ania, 2009-12-18,
*****
5. Kupiłem u Nich kilka akcesoriów do Nikona. Polecam szczególnie z powodu bardzo DUŻEGO WYBORU AKCESORIÓW FOTOGRAFICZNYCH nie tylko do NIKONA i CANONA. Personel doświadczony i bardzo kompetentny a na dodatek służą poradą.Oczywiście jak przystało na handlowców są elastyczni cenowo. POLECAM wszystkim miłośnikom fotografii. Oczywiście przesyłka EXPRES i wszystko zapakowane i nowiutkie.
Jarek, 2010-01-07,
*****
6. Warto u nich kupić bo wybór jest b.szeroki a przy osobistym odbiorze można malutki "rabacik" wymęczyć.A zaczęło się od zatyczki do starego obiektywu a skończyło na nowym korpusie:) Obsługa zna się na fotografii i potrafi doradzić !!! ( a nie zawsze w sieci tak jest ....) pozdro
polop, 2010-01-07,
*****
7. Polecem barzo sklep!!!! Bardzo szybko i sprawnie dostarczony zamówiony towar ! Jestem naprawdę zadowolony!!
olszanski79@wp.pl, 2010-01-19,
*****
8. Dnia 11.01.2010 zakupiłem futerał Canon DCC-800. Przelewu dokonałem w dniu kolejnym, a na trzeci dzień towar był już u mnie. Szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się tak szybkiej dostawy i jestem absolutnie zasokoczony obsługą. Kupujący jest poza tym na bieżąco informowany o stanie realizacji zakupu. Po prostu super pod każdym względem i z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep, a jeśli znajdę coś ciekawego, to na pewno skorzystam z ich oferty w przyszłości.
Grzegorz, 2010-01-21,
*****
9. Zamówiłem przedmiot i odebrałem go osobiście, wszystkie szybko, bez żadnych problemów.
Mariusz, 2010-01-29,
*****
10. solidny sklep i bardzo szybka dostawa polecam
józek, 2010-02-04,
*****
11. Zamówiłam u nich aparat fotograficzny z gratisowym futerałem w poniedziałek o g.0:30 i dokonałam przelewu. Tak szybko go wysłali na odległość 463 km, że otrzymałam we wtorek o g. 13:30. Tak bardzo spieszyli z wysyłką, że zapomnieli zapakować futerału, gdy ich o tym powiadomiłam to bardzo uprzejmie przeprosili i na drugi dzień miałam już futerał. SUPER OBSŁUGA, pełna kultura, przestępne ceny, pełen profesjonalizm, bardzo miła i szybka obsługa, BARDZO POLECAM!!!!!!
Aga, 2010-02-24,
*****
12. Polecam z ten sklep z pełnym przekonaniem !! Są całkowicie odporni na upierdliwych klientów ;-)) Dzisiaj złożyłem im formalne zamówienie i zaraz potem poprosiłem o anulowanie... Odpowiedzieli za 5 minut i jeszcze podziękowali "jaśnie panu hrabiemu". Co tu mówić?! Fachowcy !! Dziękuję bardzo. Dopisuję Was do moich solidnych sklepów !!
Roman Lewandowski, 2010-03-03,
*****
13. Witam. Sklep oceniam wysoko. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa. Szczerze polecam.
Jarcol, 2010-03-23,
*****
14. Gorąco polecam. Towar zamówiony w piątek dotarł w poniedziałek (do Warszawy !). Dziękuję.
Michał, 2010-05-18,
*****
15. Gorąco polecam. Towar zamówiony w piątek dotarł w poniedziałek (do Warszawy !). Dziękuję.
Michał, 2010-05-18,
*****
16. Bardzo dobry kontakt, miła i uprzejma obsługa. Najwyższa ocena w pełni zasłużona, a nawet dodałbym jeszcze plusa za trochu nieformalne załatwienie mojej sprawy
Merlin, 2010-06-03,
*****
17. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny.Realizacja bardzo szybka.Produkt starannie zapakowany i zgodny z opisem.Jestem zadowolony.POLECAM Władysław.
Władysław, 2010-07-19,
*****
18. Kupiłam wężyk spustowy. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Wszystko OK, polecam.
ewabog0@interia.pl, 2010-08-02,
*****
19. Zamówiłam LensPen SensorKlear - do czyszczenia matryc. Jestem trochę zawiedziona, gdyż okazało się, że jest to malutkie urządzenie - SK-1, a potrzebowałabym o większej "główce" czyszczącej. Zabrakło informacji o rozmiarze, a może nie doczytałam... Poza tym, jestem zadowolona z zakupu: obsługi, terminu dostawy... Dziękuję, pozdrawiam, Anna
2010-08-23,
*****
20. Muszę przeprosić SPRZEDAWCĘ! Jest informacja, że to jest SK-1 LensPen SensorKlear... Ale, gdyby była informacja, że jest to taki "drobiażdżek", pewnie szukałabym większego. Poprawiam moją ocenę na %. Pozdrawiam, Anna
Anna, 2010-08-23,
*****
21. Przemiły kontakt!!!Expresowa wysyłka!!!Serdecznie polecam ten sklep:)
Teresa, 2010-09-24,
*****
22. Przemiły kontakt!Błyskawiczna wysyłka ! Serdecznie polecam ten sklep!!!
Teresa, 2010-09-25,
*****
23. Wszystko w jak najlepszym porządku,same pozytywy z przeprowadzonej tranzakcji.
perot, 2010-09-30,
*****
24. Witam,kupiłem w sklepie drukarke CANON ES-40 jednego dnia zamówiłem o godz 11.00 nastepnego dnia w WARSZAWIE GODZ.14.00,gorąco polecam ten sklep.DRUKARKA SUPER,super odbitki taka sama jakość jak wywołanie na miescie.POLECAM
GWIZDEK1@O2.PL, 2010-10-22,
*****
25. Bardzo miła i fachowa obsługa.
Pawel, 2010-11-16,
*****
26. Sprzedaż przeprowadzona wzorowo,z pewnoscią wróce do tego sklapu.Polecam wszystkim
Martens75, 2011-02-28,
*****
27. Witam zakupiłem pasek do canona 7d szybka dostawa bardzo polecam ten sklep.
prezes18051961@o2.pl, 2011-04-27,
*****
28. Kupiłem ładowarkę Nikon MH-81,zrealizowano zamówienie b.szybko.towar zgodny z zamówieniem,starannie zabezpieczony.Polecam tego Sprzedawcę.
zygmunt 46@poczta.,onet.pl, 2011-05-20,
*****
29. Profesjonalna i szybka obsługa.Spytałem o produkt z powodu braku opisu na stronie i otrzymałem wyczerpującą odpowiedż.Towar zamówiony szybciutko otrzymałem.Polecam ten sklep.
Michał, 2011-06-25,
*****
30. Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Sklep godny polecenia, pełny profesjonalizm, aż miło!!!
Beata, 2011-08-04,
*****
31. Wszystko super. Błyskawiczna transakcja.
seb, 2011-09-14,
*****
32. Wszystko OK.Zamówiłem muszlę oczną DK-16 do trochę już wiekowego,analogowego Nikona F75. Towar zgodny z oczekiwaniami,pasujący w 100%.Przesyłka dotarła Pocztą Polską w ciągu 3 dni. Z powodzeniem mogę polecić ten sklep,także w przypadku zakupów takich drobiazgów jak mój.
Zbigniew Królak, 2011-10-20,
*****
33. Dla mnie bardzo ważna jest relacja sprzedawca-klient, zwłaszcza w takim sklepie, gdzie kupuje się drogi sprzęt. Ważna jest cierpliwość i uprzejmość obsługi, która potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości kupującego...i tutaj się nie rozczarowałam :))) W sklepie FOTOMARZENIE pracują bardzo mili i kulturalni ludzie, którzy wysłuchają i fachowo doradzą, zarówno przez telefon jak i osobiście na miejscu :) Ze sklepu wyszłam bardzo zadowolona :) z wymarzonym aparatem :) SERDECZNIE POLECAM TEN SKLEP !
edyta, 2011-11-07,
*****
34. Zamówienie zostało zrealizowane bez zastrzeżeń. Sklep godny polecenia.
wlodek63, 2011-11-22,
*****
35. Zamówiona lampa Canon Speedlite 430 EX II dotarła do mnie szybko i była dobrze zabezpieczona na czas transportu.Jestem zadowolony... Dziękuję:)
Grzegorz , 2011-12-16,
*****
36. Obsługa klienta na najwyższym poziomie.Pan udzielający informacji przez telefon jest bardzo miły i cierpliwy. Dostawa była na drugi dzień.Towar zgodny z opisem.Dziękuję i Pozdrawiam.Polecam wszystkim ten sklep!!!
Karolina, 2011-12-27,
*****
37. zamowiony grip do Canona dotarł szybciej niż się spodziewałem, idealnie zabezpieczony, towar zgodny z opisem. Był to pierwszy moj zakup ale nie ostatni. polecam wszystkim sklep który cechuje profesjonalizm . Dziekuje za miły kontakt i szybką dostawę.
Jacek, 2012-02-29,
*****
38. Zamówienie złożyłem w poniedziałek rano,a przesyłkę otrzymałem we wtorek rano rewelacja.Obsługa sklepu ,komunikatywna i bardzo miła.Towar solidnie zapakowany i zgodny,polecam wszystkim ten sklep.
Jacek Małodobry, 2012-03-20,
*****
39. Zamówione w poniedziałek Lenspen(y/s?)w środę były nad morzem. Dziękuję i polecam.
Marek, 2012-06-08,
*****
40. Polecam bardzo dobry sklep!!!! Bardzo szybko i sprawnie dostarczony zamówiony towar ! Jestem naprawdę zadowolony!!
Krzysiek, 2012-06-29,
*****
41. Polecam bardzo dobry sklep!!!! Bardzo szybko i sprawnie dostarczony zamówiony towar ! Jestem naprawdę zadowolony!!
Krzysiek, 2012-06-29,
*****
42. Świetny kontakt, miła obsługa, polecam
Grzegorz, 2012-10-09,
*****
43. Szybka realizacja. Polecam.
Tomek, 2012-11-27,
*****
44. Profesjonalna, miła obsługa. Przesyłkę otrzymałem na drugi dzień. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym tę FIRMĘ. Zbigniew Kipigroch
Zbigniew Kipigroch - mkk12@op.pl, 2013-01-03,
*****
45. Zamówiłam akumulatorki z ładowarką do aparatu cyfrowego. Przesyła wręcz błyskawiczna. Produkt z godny z fotografią.
Jaszczi, 2013-05-19,
*****
46. Super, polecam, kupiłem oryginalną osłonkę do obiektywu Canon EF 50/1,4 taniej niż na Allegro :)
pcplus, 2013-08-20,
*****
47. Świetny kontakt, można sprostować ewentualne pomyłki ze strony zamawiającego. Polecam
Marcin, 2013-11-26,
*****
48. Pierwszy raz robiłem tu zakupy. Pisząc to zrobiłem już drugi raz. Byłem zaskoczony, że realizacja zamówienia jest z dnia na dzień, tj. rano rozmawiałem telefonicznie o zamówieniu a następnego dnia listonosz dostarczył towar! Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Czego chcieć więcej? Polecam!
Janusz, 2013-11-29,
*****
49. Towar zgody z opisem, dostawa błyskawiczna
Henryk, 2014-02-26,
*****
50. Bardzo gorąco sklep polecam!. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja:) Pozdrawiam!
Dorota, 2014-04-18,
*****
51. Polecam z całym sercem ten sklep, szybka przesyłka i miła obsługa!!!!!!!!
Basia i Andrzej, 2014-12-04,
*****
52. Zamówiłem Lenspen NSKLK-1 Zestaw do czyszczenia matryc w lustrzankach. Miałem prośbę do sprzedającego dotyczącą terminu wyslania (chciałem zgrać to z wyjazdem na plener). Zarówno kontakt, dostosowanie się do mojej prośby jaki sam zamÓwiony asortyment na najwyższym profesjonalnym poziomie. Poprostu FOTOMARZENIE. Polecam
Maciej, 2015-05-12,
*****
 

 

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce - Informacja o cookies w zakładce "Polityka cookies". Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. »